About us
linda-13

Wie ben ik?

 

Ik ben Linda, 27 jaar en woon in Arnhem. Na mijn studie Journalistiek schreef ik voor VROUW, werkte in de horeca en pakte een studie tot docent Nederlands op. Deze studie paste niet heel goed bij me, maar ik spijkerde wel mijn kennis over de Nederlandse taal weer bij. Plus dat ik ontdekte hoe leuk ik schrijven ook alweer vind.

 

Inmiddels schrijf ik als parttimer verhalen voor de website en het magazine van RetailTrends Media. Over de grootste Primark van de wereld bijvoorbeeld of over het voedsel dat over dertig jaar op ons bordje ligt. Maar ik hou van vrijheid en wil het liefst, zoals een echte millennial betaamt, voor verschillende opdrachtgevers op verschillende plekken werken. Daarom bied ik mijn schrijfkunsten ook als freelance tekstschrijver aan.

 

Waar ben ik goed in? Losse informatie in een strak verhaal gieten. Zonder taalfouten. Dat kan in de vorm zijn van een achtergrondverhaal, advertorial, column, blog, een wervende tekst voor een website of noem maar op. Belangrijk is: een goede tekst raakt de juiste tone of voice. En laat ik nou uitstekend in staat zijn dit te bepalen. Zo kan ik teksten voor de zakelijke wereld schrijven, maar ook een lossere toon aanslaan.

 

Samenwerken?
Zie jij een samenwerking wel zitten? Leuk! Neem gerust contact op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een kopje koffie drinken kan natuurlijk nooit kwaad.

 

Eerst zien, dan geloven

Liever eerst zien wat ik dan zoal schrijf? Snap ik. Speciaal daarvoor heb ik een verzameling van mijn werk online gezet.